Mamma Mu och Kråkan

Varukorgen är tom

Köpvillkor

Priser

Moms och frakt ingår i alla våra priser. Slutsumman på beställningen är alltså vad du får betala.
OBS! På alla beställningar från utlandet tillkommer en avgift på 100 kr.

Betalning

Det finns fyra betalningssätt hos oss:
1. Betala genom Payson via ditt bankkonto i SEB, Nordea, Swedbank eller Handelsbanken. Klicka på Paysondirekt och gå vidare.

2. Betala genom Payson med Visa eller Mastercard bankkort. Klicka på Paysondirekt och gå vidare.

3. Betala mot faktura. Gäller bara företag och institutioner, t.ex. förskolor och bibliotek. Du kan ange både fakturaadress och leveransadress på beställningen.

4. Betala i förväg. Gäller privatpersoner som inte vill eller har möjlighet att betala via bankkonto eller bankkort. Sätt då in den angivna slutsumman på bgkonto 502-1985 och ange ordernumret. Vi levererar varorna så snart pengarna finns registrerade på något kontot.

Krax Produktion sköter den officiella Mamma Mu-sidan och ansvarar för Mamma Mu och Kråkans webshop. Alla betalningar sker till Krax Produktion. Org.nummer : 670628-9383,

 

Leverans

Normalt skickar vi din beställning inom 5 dagar. Under sommaren kan leveranstiden bli något längre. Förseningar kan uppstå om en vara är slut i vårt lager, men då meddelar vi dig det så fort vi kan. Är det bråttom med en beställning, maila eller ring oss, så försöker vi hjälpa dig om vi kan. Du når oss på kajsa@mammamu.se eller 070-4610940

Nu när vi har REA kan leveranstiden bli något längre och vi reserverar oss för att vissa varor kan ta slut. 

Öppet köp

Du kan skicka tillbaks varan inom en vecka om du inte är nöjd med den. Men då skall den vara oanvänd, ev. förpackning obruten och du får själv stå för fraktkostnaden till oss.

Vår adress:

Om det gäller ett paket som ska skickas tillbaka:
Krax Produktion
Lågskärsvägen 13
121 55 Johanneshov 

Vill du skicka ett brev till Jujja så skriv till:
Jujja Wieslander
Kråkan och Mamma Mu AB
Högsta
733 96 Sala

Reklamation

Om varan är trasig, blivit skadad i transporten eller vi har skickat dig fel vara, kontakta oss då så snart som möjligt, så att vi får diskutera hur vi skall lösa problemet.

Maila kajsa@mammamu.se